ႏႈိင္းရင့္ေႏြမွတင္ဆက္သည္...
https://www.facebook.com/ hnaingyintnway
------------------------------------ ----------------------------
ပဲပင္ေပါက္ေတြကို ကၽြန္ေတာ္တို႔ေစ်းကေနဝယ္ၾကပါတယ္ ... အဲ့ဒီပဲပင္ေပါက္ေတြကုိခ်က္ျပဳတ္ စားေသာက္ေနေပမဲ့
ဒီပဲပင္ေပါက္ေတြဟာ သန္႔ရွင္းမႈရွိရဲ့လား က်န္းမာေရးနဲ႔ကိုက္ညီေအာင္
ျပဳလုပ္ထားရဲ့လား... ဓာတုေဆးဝါးေတြအသံုးျပဳထားသလားဆု ိတာကုိမသိႏုိင္ပါဘူး... အဲ့ဒီလို သံသယေတြဝင္စရာမလိုဘဲ စိတ္သန္႔သန္႔နဲ႔စားခ်င္တယ္ဆုိရင ္ေတာ့ ကုိယ့္ဘာသာပဲပင္ေပါက္ေဖာက္ဖို႔လ ုိပါလိမ့္မယ္...
ဒီအတြက္သင္လုိအပ္မွာက ပဲေစ့တခ်ိဳ႕.. အေတာ္အသင့္ႀကီးမားၿပီးသန္႔ရွင္း စင္ၾကယ္တဲ့ ကရားတစ္လံုးနဲ႔ စည္းဖို႔ႀကိဳးပါတဲ့ ဖိုက္ဘာပုိက္ကြန္နည္းနည္းတုိ႔ပဲ ျဖစ္ပါတယ္...
ပထမဆံုး ေရေသခ်ာေဆးထားတဲ့ ပဲေစ့ေတြကုိ ေအးျမသန္႔စင္တဲ့ေရထဲမွာ ၂၄
နာရီစိမ္ထားရပါမယ္... ေရကုိမၾကာခဏလွယ္ၿပီး အသစ္ထပ္ထည့္ေပးရပါမယ္... ၿပီးရင္
တစ္ေန႔ကိုႏွစ္ႀကိမ္ ၾကည္လင္သန္႔စင္တဲ့ေရနဲ႔ ေဆးေပးရမယ္... ၿပီးရင္ေတာ့
သင့္ရဲ့ ပဲပင္ေပါက္ေလးေတြကို ေနေရာင္မွာထားလုိက္ရင္ တစ္ပတ္အတြင္း
စားႏုိင္တဲ့အေျခအေနကိုေရာက္လာမွ ာျဖစ္ပါတယ္....
ပဲပင္ေပါက္၏အက်ိဳးထူးမ်ား
------------------------------ ------------------------------ ----
၁) အသားဓာတ္ၾကြယ္ဝျခင္း
၂) ဗီတာမင္ ေအ၊ ဘီ၊ စီႏွင့္ အီးတုိ႔ ၾကြယ္ဝျခင္း
၃) antioxidant မ်ား ၾကြယ္ဝျခင္း
၄) ဓာတ္သတၱဳမ်ားၾကြယ္ဝျခင္း
၅) အမွ်င္ဓာတ္ပါျခင္း
၆) chlorophyll (ကလုိရုိဖီးလ္) ဓာတ္ပါျခင္း
၇) အေျခခံလုိအပ္ေသာ fatty acid မ်ားပါဝင္ျခင္း
၈) အာဟာရဓာတ္မ်ား ေခ်ခ်က္ရန္လြယ္ကူျခင္း
၉) ခႏၶာကိုယ္မွ အက္ဆစ္ဓာတ္ေလွ်ာ့ခ်ေပးျခင္း
------------------------------ ------------------------------ ----
Ref: General knowledge
https://www.facebook.com/
------------------------------------
ပဲပင္ေပါက္ေတြကို ကၽြန္ေတာ္တို႔ေစ်းကေနဝယ္ၾကပါတယ္
ဒီအတြက္သင္လုိအပ္မွာက ပဲေစ့တခ်ိဳ႕.. အေတာ္အသင့္ႀကီးမားၿပီးသန္႔ရွင္း
ပဲပင္ေပါက္၏အက်ိဳးထူးမ်ား
------------------------------
၁) အသားဓာတ္ၾကြယ္ဝျခင္း
၂) ဗီတာမင္ ေအ၊ ဘီ၊ စီႏွင့္ အီးတုိ႔ ၾကြယ္ဝျခင္း
၃) antioxidant မ်ား ၾကြယ္ဝျခင္း
၄) ဓာတ္သတၱဳမ်ားၾကြယ္ဝျခင္း
၅) အမွ်င္ဓာတ္ပါျခင္း
၆) chlorophyll (ကလုိရုိဖီးလ္) ဓာတ္ပါျခင္း
၇) အေျခခံလုိအပ္ေသာ fatty acid မ်ားပါဝင္ျခင္း
၈) အာဟာရဓာတ္မ်ား ေခ်ခ်က္ရန္လြယ္ကူျခင္း
၉) ခႏၶာကိုယ္မွ အက္ဆစ္ဓာတ္ေလွ်ာ့ခ်ေပးျခင္း
------------------------------
Ref: General knowledge
No comments:
Post a Comment